Stel je voor…

5

dat je lijf weer kan ontspannen

5

dat je minder emotioneel bent

5

dat je voluit kunt ademen

5

dat je weer heerlijk slaapt

5

dat die vervelende hartkloppingen verleden tijd zijn

5

dat je goed slaapt

5

dat je je energiek, optimistisch en positief voelt

5

dat je hoofd weer ‘normaal’ functioneert

5

dat je straks weer  volop de moeder en vrouw bent die je wilt zijn (je 2.0 versie!)

Samen gaan we dit bereiken!

Meld je aan voor het ‘uit je burnout’ coachtraject.

Burnout zijn is heftig. Je hebt de afgelopen maanden (misschien wel jaren?) roofbouw gepleegd op je lichaam. Dat wil zeggen dat je lichaam veel te hard heeft moeten werken en te weinig tijd heeft gekregen om te herstellen. Daardoor is het nu ‘neurohormonaal ontregelt‘. Je hormoonafgifte functioneert niet meer goed, met veel nare klachten als gevolg.

Je bent de afgelopen tijd zo sterk geweest, hebt een tandje bijgezet om het vol te houden. En ineens stopt je lijf ermee. Die eigenschappen waar je misschien heel trots op bent zoals je wilskracht en je doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat je door bent gegaan terwijl je lijf niet meer kon.

Het wordt tijd om het anders te gaan doen. Om te gaan leren luisteren naar je lichaam en te gaan ontspannen wanneer het nodig is.

Maar nu eerst is het tijd voor rust en herstel. Met de juiste begeleiding kan je binnen 1 tot 2 jaar (ja dit is geen typfout) van je klachten af zijn.

Hoe gaan we te werk?

All inclusieve traject

Het ‘uit je burnout’ traject bestaat uit 10 individuele coaching sessies van een uur. Hierin gaan we concreet en effectief aan de slag met jouw herstel.

We starten altijd met een gratis ontstressgesprek. Voorafgaand aan de dit gesprek ontvang je een vragenlijst. Op basis van de uitkomst van het ontstressgesprek en de vragenlijst stellen we vast of je overspannen of burned-out bent. Dan kunnen we inschatten welk traject bij je past. Je ontvangt een verslag van mij dat je, als je verzuimd van je werk, ook kan meenemen naar je bedrijfsarts.

 

Het traject is inclusief:

  • 10 sessies (kan ook online)
  • Beveiligde e-coaching omgeving
  • Werkmap met informatie en ondersteunende opdrachten.
  • Cognitieve gedragstherapie (anders leren denken, met als gevolg anders handelen)

De investering voor dit traject is 1250 euro.

 

De eerste fase van het traject is vooral gericht op herstellen. Je stresssysteem is ontregeld en het is belangrijk dat je leert ontspannen en op te laden.
In de tweede fase ga je rustig aan actiever bezig en leer je technieken om goed te herstellen na activiteiten.

De derde fase is gericht op re-integratie en op het aanleren van belangrijke vaardigheden die je nodig hebt om niet weer in een overspanning te komen. Denk aan assertiviteit en nee kunnen zeggen.

Stop met doorgaan!

Het is je niet gelukt om zelf gas terug te nemen. Met goed begeleiding voel jij je binnenkort weer een stuk beter. Ik help je graag!